کاربر گرامی توجه کنید که اگر هنوز این سریال را ندیدی، شاید بخشی از داستان برایت لو برود
درود فراوان!
در این تاپیک قصد دارم به بررسی و تحلیل سریال "واکینگ دد" بپردازم. این سریال پس از سالها به پایان رسیده و در ۱۱ فصل ارائه شده است. هنوز فرصت نکردهام شاخههای دیگر این سریال را که با عناوین دیگر تولید شدهاند، تماشا کنم. در ادامه، توضیح کوتاه و خلاصهای درباره این سریال ارائه میدهم و در پایان نظر شخصی خود را درباره آن خواهم نوشت:
معرفی سریال "واکینگ دد"
واکینگ دد (The Walking Dead) یک مجموعه تلویزیونی پرطرفدار آمریکایی است که بر اساس کتابهای کمیک به همین نام ساخته شده است. پخش این سریال اولین بار در تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۰ از شبکه AMC آغاز شد و به سرعت به یکی از محبوبترین سریالهای تلویزیونی تبدیل شد. این سریال داستان گروهی از بازماندگان را روایت میکند که پس از شیوع یک بیماری همهگیر و مرگبار که تقریباً تمام جمعیت جهان را به زامبی تبدیل کرده است، برای زنده ماندن تلاش میکنند. در این دنیای پساآخرالزمانی، آنها نهتنها باید با تهدید زامبیها مقابله کنند، بلکه با خطرات دیگر، از جمله سایر انسانهایی که برای بقا دست به هر کاری میزنند، روبرو میشوند.
بازیگران و نقشهای کلیدی:
اندرو لینکلن در نقش ریک گرایمز، که به عنوان معاون کلانتری پس از به هوش آمدن از کما متوجه شیوع بیماری میشود و تصمیم میگیرد گروهی از بازماندگان را رهبری کند.
نورمن ریدوس در نقش درل دیکسون، شکارچی ماهری که به یکی از اعضای اصلی و کلیدی گروه تبدیل میشود.
ملیسا مکبراید در نقش کارول پیلتیر، زنی که از یک قربانی خانگی به یک جنگجوی قوی تبدیل میشود.
دانای گوریرا در نقش میچون، بازماندهای ماهر که با شمشیر کاتانا به زامبیها حمله میکند.
لورن کوهن در نقش مگی گرین، یکی از اعضای اصلی گروه که بعدها به رهبری هیلتاپ دست مییابد.
چاندلر ریگز در نقش کارل گرایمز، پسر ریک که در طول سریال رشد و تحول زیادی را تجربه میکند.
فصلها:
فصل اول (۲۰۱۰)
فصل دوم (۲۰۱۱-۲۰۱۲)
فصل سوم (۲۰۱۲-۲۰۱۳)
فصل چهارم (۲۰۱۳-۲۰۱۴)
فصل پنجم (۲۰۱۴-۲۰۱۵)
فصل ششم (۲۰۱۵-۲۰۱۶)
فصل هفتم (۲۰۱۶-۲۰۱۷)
فصل هشتم (۲۰۱۷-۲۰۱۸)
فصل نهم (۲۰۱۸-۲۰۱۹)
فصل دهم (۲۰۱۹-۲۰۲۱)
فصل یازدهم (۲۰۲۱-۲۰۲۲)
این سریال به دلیل داستانهای پیچیده، شخصیتهای عمقدار و صحنههای هیجانانگیز، موفق شده است تحسینهای فراوانی را به خود جلب کند و همچنان طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
سریال "واکینگ دد" را اولین بار در سال ۲۰۱۰ تماشا کردم؛ فصل ابتدایی شامل شش قسمت بود. قسمت پایانی این فصل که به بررسی چگونگی بوجود آمدن یک مرده متحرک میپرداخت، برای من بسیار جذاب بود. از آن قسمت به بعد، همواره منتظر جهشی در داستان بودم که به سمت درمان این پدیده برود، ولی این موضوع چندان مورد توجه قرار نگرفت. در بعضی قسمتها نیز به جهش و باهوش شدن مردگان متحرک اشاره کوتاهی شد که یا به سمت گروه نجواگرها رفت یا بیتوجه از آن عبور کردند. به طور کلی، این سریال برای من بسیار جذاب بود و شخصیت نیگن به شدت برایم جالب و مهیج بود.
نیگن، یکی از پررنگترین شخصیتهای سریال "واکینگ دد"، با بازی جفری دین مورگان به تصویر کشیده شده است. او اولین بار در قسمت پایانی فصل ششم ظاهر شد. نیگن، رهبر گروه ناجیان، با شخصیتی خشن، بیرحم و در عین حال کاریزماتیک، توانسته تاثیر زیادی در داستان بگذارد. حضورش در سریال، به خاطر رفتارهای غیرقابل پیشبینی و دیالوگهای منحصر بهفردش، یکی از بخشهای جذاب "واکینگ دد" است.
"واکینگ دد" توانسته است به شکلی موفق، ترکیبی از درام، ترس و هیجان را ارائه دهد. شخصیتهای اصلی و فرعی سریال به خوبی پرداخت شدهاند و داستانهایشان توانستهاند مخاطبان را به خود جلب کنند.
امیدوارم از توضیحات و نظرات من لذت برده باشید- شما هم نظرات خود را درباره این سریال با ما به اشتراک بگذارید.
موفق باشید