خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
بخش اخبار رایانه و اینترنت انجمن، فضایی است برای به اشتراک گذاری و بحث در مورد آخرین اخبار و تازه‌های دنیای تکنولوژی و فناوری اطلاعات. در این بخش، کاربران می‌توانند از جدیدترین تحولات در زمینه لپ‌تاپ‌ها، کامپیوترها و سایر موضوعات مرتبط با رایانه و اینترنت آگاه شوند و نظرات خود را در این زمینه‌ها بیان کنند.

موضوع: وقتی ظاهر هوش‌های معمولی خوبه ولی باطنشون منو آزار داد!

وقتی ظاهر هوش‌های معمولی خوبه ولی باطنشون منو آزار داد! 6 ماه 2 هفته قبل #1

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
خیلی خنده‌دار هستیم تو ایران =))
همین آبان ۱۴۰۴ در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس کیش، دو «ربات انسان‌نما» معرفی شدند که یکی‌شون اسمش «میس دیتا» بود. اما واقعیت اینه که این‌ها ربات نبودند؛ آدم‌هایی با گریم و حرکات تقلیدی بودن که به‌عنوان دستاورد علمی معرفی شدند.

طرف حتی اطلاعات رباتیک و علمی هم نداره، بعد میگه تو بلاکچینم!
بلاکچین چه ربطی به ربات داره؟ بلاکچین برای ثبت داده‌هایی‌ست که اصلاً قابل اصلاح نیست. مثل وقتی کارت‌به‌کارت می‌کنید: آیا می‌شه تاریخ و جزئیات اون تراکنش رو بعداً در بانک مرکزی «تصحیح» کرد؟ نه؛ تراکنش ثبت می‌شه و فقط می‌تونید تراکنش جدید بزنید یا خطا رو با روال رسمی جبران کنید، نه اینکه سابقه رو دستکاری کنید. بلاکچین هم همین‌طوره: داده یک بار ثبت بشه، دیگه در اصل «غیرقابل‌ویرایش» است.

این وقتی داره راه میره، پس از دستورات ماشینی پیروی نمی‌کنه؛ داره نقش بازی می‌کنه. روی صورتش هم صفر و یک نوشته، ولی خودش نمی‌دونه صفر و یک یعنی چی.

اطلاعات این «ربات» به اندازه‌ی دانشجوی ترم یک نرم‌افزار هم نیست. علوم دوران مدرسه ابتدایی رو هم بلد نیست؛ نمی‌فهمه اهرم‌ها، حرکت و استحکاک چطوری کار می‌کنن. بدون کفِ غلطک‌دار، داره به جانب خودش می‌خزه. من بیشتر یاد استاد مایکل افتادم تا ربات!

سال ۸۰ اگر توی مکان عمومی اینطوری بریک می‌زدیم، مارو دستگیر می‌کردن... واقعاً به کجا داریم می‌ریم؟ اون از وضعیت آموزش موسیقی و اجرای کنسرت توی ایران، اینم از نمایشگاه بین‌المللی علمی.

فرامرها هم در ایران غیر فعال و روح شدند، شاید بخاطر همینه که عاقبتمون داره به بلاکچین و میس دیتا ختم میشه.

وقتی ما ایرانیان ـ که خودم هم جزوشونم ـ به‌جای استفاده روزانه از انجمن‌های گفتگو و سخنگاه‌های فروم‌محور، همه‌چیز رو به شبکه‌های اجتماعی سطحی می‌سپاریم، نباید توقع پیشرفت جدی داشته باشیم.

اگه رهگذری اطلاعات دقیقی داره که من متوجه بشم اشتباه می‌کردم، لطفاً همین‌جا رپلای کن. فعلاً. :m:w
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربران زير تشكر كردند: rahmanii

وقتی ظاهر هوش‌های معمولی خوبه ولی باطنشون منو آزار داد! 6 ماه 2 هفته قبل #2

• modern23
  • modern23's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح چهار
  • زندگی خوبه
  • تشکرهای دریافت شده: 52
  • امتياز: 7
استاد منم دیدم اون ویدیو رو، واقعا خنده دار بود =)) یعنی طرف فکر کرده با نوشتن صفر و یک رو صورتش میشه ربات! بلاکچینم همینجوری قاطی کرده، اصلا ربطی نداره به رباتیک. منم حس کردم بیشتر شبیه اجرا یا نمایش خیابونی بود تا دستاورد علمی. کاش واقعا یه بار یه ربات درست حسابی بسازن که حرکت مکانیکی داشته باشه، نه اینکه آدمو گریم کنن بگن ربات!

وقتی ظاهر هوش‌های معمولی خوبه ولی باطنشون منو آزار داد! 6 ماه 2 هفته قبل #3

• baran_atm
  • baran_atm's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح دو
  • تشکرهای دریافت شده: 2
  • امتياز: 1
راستش فکر میکنم بعضی وقتا اینجور کارا بیشتر برای تبلیغ و جلب توجهه تا اینکه واقعا دستاورد علمی باشه و اسم عجیب میذارن، تا جالب به نظر بیاد شاید هدفشون بیشتر این بوده که رسانه‌ها خبر بزنن و مردم کنجکاو بشن. ولی خب، از نظر علمی ارزش خاصی نداره. به نظرم اگر واقعا پروژه‌ای داشتن باید جزئیات فنی رو نشون میدادن، نه فقط ظاهر و سرکار گذاشتن مردم و ساخت شایعه
آخرين ويرايش: 6 ماه 2 هفته قبل توسط baran_atm.

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.137 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان