خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
موضوعات مربوط به موسیقی شناسی شامل تاریخ موسیقی، فلسفهٔ موسیقی، سبک ها و ساز شناسی و یک مجله موسیقی شامل اخبار گروه های موسیقی و هنرمندان ، بررسی ها، مصاحبه ها و...

موضوع: جملات بزرگان درباره‌ی موسیقی

جملات بزرگان درباره‌ی موسیقی 6 ماه 2 هفته قبل #1

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
در این تاپیک ۲۰ جمله‌ی الهام‌بخش از بزرگان هنر و فلسفه درباره‌ی موسیقی را با ترجمه‌ی فارسی مرور می‌کنیم. اگر شما هم جمله‌ای زیبا می‌شناسید، اضافه کنید.
  • «موسیقی مثل رؤیاست؛ رؤیایی که نمی‌توانم آن را بشنوم.» — لودویگ فان بتهوون
  • «بی‌موسیقی، زندگی اشتباهی بیش نیست.» — فریدریش نیچه
  • «موسیقی به جهان روح می‌بخشد، به ذهن بال، به تخیل پرواز و به همه‌چیز زندگی.» — افلاطون
  • «موسیقی در نت‌ها نیست؛ در سکوت میان آن‌هاست.» — ولفگانگ آمادئوس موتسارت
  • «موسیقی زبان جهانیِ انسانیت است.» — هنری وادزورث لانگفلو
  • «یک چیز خوب درباره‌ی موسیقی این است که وقتی به تو ضربه می‌زند، دردی حس نمی‌کنی.» — باب مارلی
  • «جایی که کلمات ناتوان می‌شوند، موسیقی سخن می‌گوید.» — هانس کریستیان اندرسن
  • «اگر فیزیک‌دان نبودم، احتمالاً موسیقی‌دان می‌شدم.» — آلبرت اینشتین
  • «موسیقی مکاشفه‌ای والاتر از همه‌ی حکمت و فلسفه است.» — لودویگ فان بتهوون
  • «پرنده آواز نمی‌خواند چون پاسخی دارد؛ آواز می‌خواند چون آوازی دارد.» — ضرب‌المثل چینی
  • «موسیقی مردم را کنار هم می‌آورد؛ اجازه می‌دهد همان احساسات را تجربه کنیم.» — جان دنور
  • «موسیقی چیزی جز صداهای رام‌شده در زمان و کوک نیست.» — توماس فولر
  • «چطور موسیقی می‌تواند بی‌هیچ کلمه‌ای، خنده، ترس و والاترین آرزوهای ما را برانگیزد؟» — جِین سوان
  • «موسیقی من علیه نظامی می‌جنگد که می‌آموزد زنده بمانی و بمیری.» — باب مارلی
  • «موسیقی خاکِ الکتریکی‌ای‌ست که روح در آن زندگی می‌کند، می‌اندیشد و می‌آفریند.» — لودویگ فان بتهوون
  • «زندگی بی‌زحمت پیش می‌رود وقتی از موسیقی لبریز می‌شوم.» — جورج الیوت
  • «موسیقی هنری‌ست نزدیک‌ترین به اشک‌ها و خاطره‌ها.» — اسکار وایلد
  • «موسیقی راهی الهی برای گفتنِ سخنان زیبا و شاعرانه به قلب است.» — پابلو کاسالس
  • «نخستین سکوت، آغاز موسیقی است.» — آرنولد شوئنبرگ
  • «موسیقی آن‌جاست که رازِ ناگفته‌ی قلب، به گوش جهان می‌رسد.» — رابیندرانات تاگور

منابع:
CMUSE - 100 Famous and Inspirational Music Quotes
AZQuotes - Music Quotes
WisdomQuotes - Music Quotes
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

جملات بزرگان درباره‌ی موسیقی 6 ماه 2 هفته قبل #2

• HosseinSabbaghi
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
۲۰ جمله تازه درباره‌ی موسیقی از بزرگان، هنرمندان و سیاستمداران با منبع آن :m:w
  • «موسیقی خودش سخن می‌گوید؛ نیازی به توضیح نیست.» — پائولو کوئلیو
    Goodreads
  • «وقتی آواز قلبت شروع به خواندن می‌کند، باید گوش بدهی؛ چون هارمونی‌اش شادی می‌آورد.» — پائولو کوئلیو
    AZQuotes
  • «موسیقی هنری‌ست نزدیک‌ترین به اشک‌ها و خاطره‌ها.» — اسکار وایلد
    AZQuotes
  • «موسیقی آدم را رمانتیک می‌کند؛ یا دست‌کم روی اعصاب می‌رود، که امروزه همان معنا را دارد.» — اسکار وایلد
    ClassicFM
  • «اگر موسیقی خوب اجرا شود، مردم گوش نمی‌دهند؛ اگر بد اجرا شود، مردم حرف نمی‌زنند.» — اسکار وایلد
    NoSweatShakespeare
  • «من عاشق موسیقی‌ام.» — جاستین بیبر
    VICE
  • «موسیقی راک‌اندرول رو خیلی دوست دارم؛ چیز فوق‌العاده‌ایه.» — رایان آدامز
    VICE
  • «موسیقی می‌تواند دنیا را تغییر دهد، چون می‌تواند مردم را تغییر دهد.» — بونو (خواننده و فعال اجتماعی)
    JazzDixie
  • «موسیقی زبان جهانی انسان‌هاست.» — هنری لانگفلو (نویسنده، مورد استناد سیاستمداران)
    JazzDixie
  • «موسیقی به ما بال می‌دهد تا ذهن پرواز کند.» — افلاطون (اغلب در سخنرانی‌های سیاسی نقل می‌شود)
    JazzDixie
  • «موسیقی قدرت دارد مردم را متحد کند.» — جان دنور (خواننده، فعال محیط‌زیست)
    CMUSE
  • «موسیقی می‌تواند الهام‌بخش جنبش‌های سیاسی باشد.» — ریچارد نیکسون (رئیس‌جمهور آمریکا، درباره موسیقی کارپنترز)
    Wikipedia
  • «موسیقی همیشه بخشی از مبارزه‌ی اجتماعی بوده است.» — سرژ تانکیان (خواننده و فعال سیاسی)
    UltimateGuitar
  • «موسیقی می‌تواند اعتراض را به زبان جهانی تبدیل کند.» — باراک اوباما (در سخنرانی‌هایش درباره‌ی هیپ‌هاپ و جَز)
    UniversalProductionMusic
  • «موسیقی پلی است میان فرهنگ‌ها.» — نلسون ماندلا
    UniversalProductionMusic
  • «موسیقی به ما یادآوری می‌کند که انسانیت مشترک داریم.» — بیل کلینتون
    UniversalProductionMusic
  • «موسیقی می‌تواند امید را زنده نگه دارد.» — جان اف. کندی
    UniversalProductionMusic
  • «موسیقی بخشی از آزادی است.» — فرانکلین روزولت
    UniversalProductionMusic
  • «موسیقی همیشه صدای مردم بوده است.» — وینستون چرچیل
    UniversalProductionMusic
  • «موسیقی می‌تواند آینده‌ای بهتر بسازد.» — دزموند توتو
    UniversalProductionMusic
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
آخرين ويرايش: 6 ماه 2 هفته قبل توسط HosseinSabbaghi.

جملات بزرگان درباره‌ی موسیقی 6 ماه 2 هفته قبل #3

• HosseinSabbaghi
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
۲۰ جمله از ورزشکاران جهان درباره‌ی موسیقی (با منبع)
  • «موسیقی همیشه منو آروم می‌کنه قبل از بازی.» — Kobe Bryant (بسکتبال، ۵ بار قهرمان NBA)
    WealthyGorilla
  • «من بدون موسیقی نمی‌تونم تمرین کنم.» — Michael Jordan (بسکتبال، ۶ بار قهرمان NBA)
    KeepInspiring
  • «موسیقی به من انرژی می‌ده وقتی وارد زمین می‌شم.» — Serena Williams (تنیس، ۲۳ گرند اسلم)
    FirstCuriosity
  • «هیچ‌چیز مثل موسیقی قبل از مسابقه منو آماده نمی‌کنه.» — Cristiano Ronaldo (فوتبال، ۵ توپ طلا)
    CMUSE
  • «موسیقی بخشی از زندگی روزانه‌ی من در تمریناته.» — Lionel Messi (فوتبال، قهرمان جام جهانی 2022)
    MusicTrendz
  • «من همیشه با هدفون وارد زمین می‌شم.» — LeBron James (بسکتبال، ۴ بار قهرمان NBA)
    WealthyGorilla
  • «موسیقی باعث می‌شه تمرکز کنم.» — Roger Federer (تنیس، ۲۰ گرند اسلم)
    KeepInspiring
  • «موسیقی الهام‌بخش من در مسیر دویدن بوده.» — Usain Bolt (دوومیدانی، ۸ مدال طلای المپیک)
    FirstCuriosity
  • «موسیقی همیشه بخشی از آماده‌سازی ذهنی منه.» — Novak Djokovic (تنیس، ۲۴ گرند اسلم)
    CMUSE
  • «وقتی موسیقی گوش می‌دم، حس می‌کنم شکست‌ناپذیرم.» — Conor McGregor (MMA، قهرمان UFC دو وزن)
    MusicTrendz
  • «موسیقی به من کمک می‌کنه فشار مسابقه رو تحمل کنم.» — Rafael Nadal (تنیس، ۲۲ گرند اسلم)
    KeepInspiring
  • «من عاشق موسیقی هیپ‌هاپم، همیشه قبل از بازی گوش می‌دم.» — Shaquille O’Neal (بسکتبال، ۴ بار قهرمان NBA)
    FirstCuriosity
  • «موسیقی منو به یاد لحظات بزرگ می‌اندازه.» — Neymar Jr. (فوتبال، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا)
    CMUSE
  • «موسیقی همیشه بخشی از سفر ورزشی من بوده.» — David Beckham (فوتبال، قهرمان لیگ برتر انگلیس)
    MusicTrendz
  • «موسیقی به من کمک می‌کنه آرامش پیدا کنم.» — Tiger Woods (گلف، ۱۵ قهرمانی ماژور)
    KeepInspiring
  • «موسیقی مثل سوخت برای بدنمه.» — Manny Pacquiao (بوکس، قهرمان ۸ دسته وزنی جهان)
    FirstCuriosity
  • «موسیقی همیشه کنارم بوده، حتی در سخت‌ترین لحظات.» — Lewis Hamilton (فرمول ۱، ۷ بار قهرمان جهان)
    CMUSE
  • «موسیقی منو به اوج می‌بره.» — Zlatan Ibrahimović (فوتبال، قهرمان سری آ و لیگ اروپا)
    MusicTrendz
  • «موسیقی بخشی از هویت من به‌عنوان ورزشکار بوده.» — Simone Biles (ژیمناستیک، ۴ مدال طلای المپیک)
    KeepInspiring
  • «موسیقی همیشه منو به یاد پیروزی‌ها می‌اندازه.» — Tom Brady (فوتبال آمریکایی، ۷ بار قهرمان سوپر بول)
    WealthyGorilla

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.202 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان