خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
هرگونه سوال یا مشکلی که در زمینه بازدید از انجمن دارید، در این بخش مورد بررسی و پاسخگویی قرار خواهد گرفت.

موضوع: چگونه می توانم ویدیوهای نوازندگی خود را برای حسین صباغی ارسال کنم؟

چگونه می توانم ویدیوهای نوازندگی خود را برای حسین صباغی ارسال کنم؟ 2 سال 2 ماه قبل #1

• David222
  • David222's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح یک
  • تشکرهای دریافت شده: 1
  • امتياز: 0
سلام، من چند ویدیو از نوازندگی خودم ضبط کرده ام و می خواهم آن ها را برای شما، آقای صباغی، ارسال کنم. لطفا راهنمایی کنید که چگونه می توانم این ویدیو ها را به صورت خصوصی برای شما ارسال کنم. با تشکر.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

چگونه می توانم ویدیوهای نوازندگی خود را برای حسین صباغی ارسال کنم؟ 2 سال 2 ماه قبل #2

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
درو دفراوان!
من حسین صباغی هستم و خیلی خوشحالم که شما می خواهید ویدیوهای نوازندگی خودتون رو برای من بفرستید. شما می توانید این ویدیوها رو به آدرس ایمیل من ارسال کنید:
بخشي از پيام براي كاربران مهمان مخفي ميباشد. لطفاً يا وارد سايت شويد يا ثبت نام كنيد.

یا اگر راحت تر هست، می توانید از فرم “ارتباط با ما” در سایت رسمی من استفاده کنید. اینجاست که می تونید بهش دسترسی پیدا کنید:

بخشي از پيام براي كاربران مهمان مخفي ميباشد. لطفاً يا وارد سايت شويد يا ثبت نام كنيد.

لطفاً توجه داشته باشید که من به دلیل تعداد زیاد پیام ها، ممکن است کمی زمان ببرد تا بتوانم به پیام شما پاسخ دهم. با تشکر از صبر و حمایت شما. منتظر ویدیوهای شما هستم! :)
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.183 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان