خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
بخش نرم افزار و بازی انجمن، فضایی است برای تبادل اطلاعات و دانش در زمینه‌های مختلف نرم‌افزار و بازی کامپیوتری. کاربران می‌توانند سوالات، مشکلات و چالش‌های خود در زمینه برنامه‌نویسی، بازی‌های کامپیوتری، کار با نرم‌افزارهای مختلف، مشکلات کامپیوتر، شبکه و طراحی سایت را مطرح کنند.

موضوع: چرا تو ویندوز 11 نمی‌تونم فایلارو بکشم و رها کنم رو برنامه‌ها؟

چرا تو ویندوز 11 نمی‌تونم فایلارو بکشم و رها کنم رو برنامه‌ها؟ 1 سال 2 ماه قبل #1

• baran_atm
  • baran_atm's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح دو
  • تشکرهای دریافت شده: 2
  • امتياز: 1
سلام من نمی تونم فایلا رو روی برنامه ها یا پوشه های مختلف در ویندوز 11 بکشم و رها کنم. نمی دونم این مشکل چی هست یا حتی اسم خاصی داره یا نه. فقط می دونم که این قابلیت توی سیستمم کار نمی کنه و نمی تونم فایل ها رو جابه جا کنم. می خواستم بدونم این مشکل ممکنه به خاطر تنظیمات باشه یا اینکه یه باگ توی ویندوزه؟ اگر کسی می تونه توضیح بده که چرا همچین مشکلی پیش میاد و اینکه چطور می تونم درستش کنم، ویندوز م 11 است خیلی ممنون می شم راهنمایی کنه. :?::?: :?: :?:
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

چرا تو ویندوز 11 نمی‌تونم فایلارو بکشم و رها کنم رو برنامه‌ها؟ 1 سال 2 ماه قبل #2

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
درود

برای رفع مشکل Drag & Drop در ویندوز 11 باید تغییراتی در تنظیمات رجیستری انجام دهید.

توجه: تنظیمات رجیستری ویندوز بسیار حساس هستن. اگه مراحلی که می‌گم رو اشتباه انجام بدین، ممکنه کل سیستم دچار مشکل بشه. پس حتماً با دقت عمل کنید و قبل از هر تغییری، یه نسخه پشتیبان از رجیستری بگیرید تا در صورت بروز مشکل بتونید تنظیمات رو به حالت قبل برگردونید.

برای حل مشکل کشیدن و رها کردن (Drag & Drop) در ویندوز 11، مراحل زیر را انجام دهید:

باز کردن پنجره رجیستری:

کلیدهای Win + R را فشار دهید تا پنجره‌ی "Run" باز شود.

عبارت Regedit را تایپ کنید و روی OK کلیک کنید.

دسترسی به مسیر مورد نظر:

در ویرایشگر رجیستری، آدرس زیر را در نوار آدرس بالای صفحه وارد کنید و Enter را بزنید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell\Update\Packages

ایجاد مقدار جدید:

در فضای خالی داخل پنجره، کلیک راست کنید و گزینه‌ی New > DWORD (32-bit) Value را انتخاب کنید.

نام مقدار جدید را UndockingDisabled بگذارید.

تغییر مقدار:

روی مقدار UndockingDisabled که ایجاد کرده‌اید، کلیک راست کنید و گزینه‌ی Modify را انتخاب کنید.

در پنجره‌ای که باز می‌شود، عدد 1 را در کادر Value Data وارد کرده و روی OK کلیک کنید.

برای اعمال تغییرات، لازم است Windows Explorer را ری‌استارت کنید:

کلیدهای ترکیبی Shift + Ctrl + Esc را فشار دهید تا Task Manager باز شود.

در لیست برنامه‌ها، Windows Explorer را پیدا کنید، روی آن کلیک راست کرده و گزینه‌ی Restart را بزنید.

اگر نتوانستید Windows Explorer را پیدا کنید، توصیه می‌شود سیستم خود را ری‌استارت کنید تا تغییرات اعمال شوند.

این باید مشکل را برطرف کنه :m:w اگر سوال دیگه‌ یی بود در خدمتم :) موفق باشید :Mark:
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
كاربران زير تشكر كردند: baran_atm

چرا تو ویندوز 11 نمی‌تونم فایلارو بکشم و رها کنم رو برنامه‌ها؟ 1 سال 2 ماه قبل #3

• baran_atm
  • baran_atm's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح دو
  • تشکرهای دریافت شده: 2
  • امتياز: 1
سلام متاسفاانه این روش با وین من سازگار نبود و تکسبار را بهم ریخت هم ساعت رفت و هم استارت کار نمی کنه
فایل UndockingDisabled را در ریجیستیری پاک کردم و همه چی به حالت قبل برگشت. لطفا اگه روش دیگه ای برای درست شده دراگ و دراپ هست بگین ممنونم

چرا تو ویندوز 11 نمی‌تونم فایلارو بکشم و رها کنم رو برنامه‌ها؟ 1 سال 2 ماه قبل #4

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
درود فراوان
دو روش دیگه می‌گم که می‌تونید تست کنید. یکی از آن‌ها پیشنهادی از طرف مایکروسافت است و دیگری روشی است که خودم بیشتر اوقات با هر ویندوزی استفاده می‌کنم و معمولاً نتیجه می‌گیرم.
روش پیشنهادی مایکروسافت:
مایکروسافت توصیه کرده که از ابزار تعمیر فایل‌های سیستمی استفاده کنید. ممکنه مشکل Drag & Drop به دلیل خرابی یا مشکل در فایل‌های سیستمی ایجاد شده باشه. برای امتحان این روش:
اجرای SFC
روی Start راست کلیک کنید و گزینه Windows Terminal (Admin) یا Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنید. یا در منوی جستجو ویندوز Command Prompt را جستجو کنید و راست کلیک کنید و Run as Administrator باز کنید.
دستور زیر رو وارد کرده و Enter بزنید:
sfc/scannow
منتظر بمونید تا فرآیند تعمیر فایل‌ها تموم بشه.
:Mark: روش پیشنهادی من:
وقتی می‌خوام مثلاً پوشه‌ای رو توی مدیا پلیر مینی‌مایز شده اجرا کنم، اول پوشه رو می‌گیرم و بعد از کلید ترکیبی Alt + Tab استفاده می‌کنم. وقتی پنجره مدیا پلیر باز شد، پوشه رو داخل مدیا پلیر رها می‌کنم. این روش معمولاً جواب می‌ده و می‌تونید برای اجرای فایل در برنامه‌های مینی‌مایز شده استفاده کنید.
امیدوارم یکی از این روش‌ها مشکل شما رو حل کنه! اگر باز هم سوالی بود، در خدمتتون هستم. اگر روش دیگه‌ای پیدا کردین، لطفاً اطلاع بدین تا بدونیم! موفق باشین. :m:w :)
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
كاربران زير تشكر كردند: baran_atm

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.172 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان