خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
نقد و بررسی سریال ها و معرفی و پیشنهاد برای تماشای برنامه های تلویزیونی

موضوع: تحلیل مجموعه خارجی عامل ناشناخته PSI Factor

تحلیل مجموعه خارجی عامل ناشناخته PSI Factor 14 سال 4 ماه قبل #1

• 13bedar
  • 13bedar's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح یک
  • تشکرهای دریافت شده: 1
  • امتياز: 2
*مجموعه خارجی عامل ناشناخته PSI Factor /محصول کانادا –سال 1996 تا 2000

این تصویر برای مهمانان مخفی شده است. لطفا برای دیدن آن وارد شوید یا ثبت نام کنید.

بازیگران : دن آکروید ،نانسی آن ساکوویچ ،برکلی هوپ ،کالین فاکس مت فریور ،سو گارای و ...

خلاصه داستان :این مجموعه به داستان‌هایی درباره اتفاقات علمی و در عین حال عجیب و غیرقابل باور اما مستند و واقعی می‌پردازد . دانشمندان این سازمان هزاران رویداد غیرقابل توضیح و باورنكردنی كه در گوشه و كنار دنیا رخ می‌دهد را مورد تحقیق قرار می‌دهند و برای این كار از تكنیك‌ها و دستگاه‌های پیشرفته علمی بهره می‌گیرند تا به یك نتیجه منطقی برای هر موضوع برسند. داستان‌هایی كه در این سریال مشاهده می‌كنیم اغلب به نظر باورنكردنی و تخیلی می‌رسند ولی تقریبا تمام آنها بر پایه مستندات ساخته شده‌اند .
پیشنهاد می کنم به سایت من حتما بروید http://13bedar.bloghaa.com
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

پاسخ: تحلیل مجموعه خارجی عامل ناشناخته PSI Factor 14 سال 4 ماه قبل #2

• lost
  • lost's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح سه
  • تشکرهای دریافت شده: 6
  • امتياز: 2
بحث خوبیه

تحلیل من:
توی زندگی همیشه بعضی از اتفاقات خیلی عجیب به نظر می رسه ولی وقتی ما یک کم بیشتر فکر می کنیم به این نتیجه می رسیم که حتما و 100% صحت داره.

فکر می کنم این سریال همین موضوع رو داره بررسی می کنه
تشکر یادتون نره
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.250 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان