خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
کلیه اطلاعیه‌ها و بحث‌های مربوط به انجمن در این بخش قرار می‌گیرد. لطفا توجه داشته باشید که ارسال‌ها و پاسخ‌های کاربران فقط پس از تأیید مدیریت انجمن نمایش داده می‌شوند.

موضوع: معرفی پلتفرم‌ها و صفحات حسین صباغی: یک سفر به دنیای موسیقی من

معرفی پلتفرم‌ها و صفحات حسین صباغی: یک سفر به دنیای موسیقی من 2 سال 2 ماه قبل #1

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
با درود فراوان، من حسین صباغی هستم و خوشحالم که فرصتی برای معرفی صفحات و پلتفرم‌های مختلف خود به شما دارم:

وب‌سایت فارسی: hosseinsabbaghi.com/fa وب‌سایت رسمی من است که به زبان فارسی است. اینجا می‌توانید با آثار، بیوگرافی و دوره‌های آموزشی من به زبان فارسی آشنا شوید. این صفحه منبع اصلی اطلاعات درباره من و کارهایی که انجام می‌دهم است. این وب‌سایت به شما امکان می‌دهد تا با جدیدترین اخبار، رویدادها و دوره‌های آموزشی من آشنا شوید.
وب‌سایت انگلیسی: hosseinsabbaghi.com/en نسخه انگلیسی وب‌سایت من است. این صفحه برای کسانی که به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند طراحی شده است. این صفحه اطلاعات مشابهی را در اختیار شما قرار می‌دهد و به شما امکان می‌دهد تا با جدیدترین اخبار، رویدادها و دوره‌های آموزشی من به زبان انگلیسی آشنا شوید.
انجمن: forum.hosseinsabbaghi.com انجمن من است که جایی برای گفتگو و تبادل نظر در مورد موسیقی و دوره‌های من است. اینجا می‌توانید سوالات خود را مطرح کنید و با دیگر هنرجویان گفتگو کنید. این انجمن یک فضای دوستانه و تعاملی برای یادگیری و به اشتراک گذاری ایده‌ها است.
آکادمی: در academy.hosseinsabbaghi.com، من دوره‌های آموزشی تخصصی موسیقی را ارائه می‌دهم. این دوره‌ها برای کسانی طراحی شده‌اند که می‌خواهند مهارت‌های موسیقی خود را به سطح بالاتری برسانند. این آکادمی به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از منابع آموزشی کامل و کیفیت بالا، مهارت‌های خود را به سطح بالاتری برسانید.
فروشگاه: store.hosseinsabbaghi.com مکانی است برای خرید ادوات موسیقی و تجهیزات لازم برای موسیقی. اینجا می‌توانید آلبوم‌های من را خریداری کنید و به آخرین اخبار من دسترسی پیدا کنید. این فروشگاه به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از منابع آموزشی کامل و کیفیت بالا، مهارت‌های خود را به سطح بالاتری برسانید.
اینستاگرام: در صفحه instagram.com/hosseinsabbaghi، من تجربیات و لحظات هنری خود را به اشتراک می‌گذارم. این صفحه را برای دیدن عکس‌ها و ویدیوهای من دنبال کنید.
روبیکا: rubika.ir/Hossein_Sabbaghi پلتفرمی است که من در آن فیلم‌های هنرجویان خود را منتشر می‌کنم. این پلتفرم به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از منابع آموزشی کامل و کیفیت بالا، مهارت‌های خود را به سطح بالاتری برسانید.

هر یک از این پلتفرم‌ها بخشی از دنیای موسیقی من را به نمایش می‌گذارد و من امیدوارم که شما از تجربه‌ای که از طریق آن‌ها به دست می‌آورید لذت ببرید.
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربران زير تشكر كردند: David222

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.234 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان