با درود فراوان، من حسین صباغی هستم و خوشحالم که فرصتی برای معرفی صفحات و پلتفرمهای مختلف خود به شما دارم:
وبسایت فارسی: hosseinsabbaghi.com/fa وبسایت رسمی من است که به زبان فارسی است. اینجا میتوانید با آثار، بیوگرافی و دورههای آموزشی من به زبان فارسی آشنا شوید. این صفحه منبع اصلی اطلاعات درباره من و کارهایی که انجام میدهم است. این وبسایت به شما امکان میدهد تا با جدیدترین اخبار، رویدادها و دورههای آموزشی من آشنا شوید.
وبسایت انگلیسی: hosseinsabbaghi.com/en نسخه انگلیسی وبسایت من است. این صفحه برای کسانی که به زبان انگلیسی صحبت میکنند طراحی شده است. این صفحه اطلاعات مشابهی را در اختیار شما قرار میدهد و به شما امکان میدهد تا با جدیدترین اخبار، رویدادها و دورههای آموزشی من به زبان انگلیسی آشنا شوید.
انجمن: forum.hosseinsabbaghi.com انجمن من است که جایی برای گفتگو و تبادل نظر در مورد موسیقی و دورههای من است. اینجا میتوانید سوالات خود را مطرح کنید و با دیگر هنرجویان گفتگو کنید. این انجمن یک فضای دوستانه و تعاملی برای یادگیری و به اشتراک گذاری ایدهها است.
آکادمی: در academy.hosseinsabbaghi.com، من دورههای آموزشی تخصصی موسیقی را ارائه میدهم. این دورهها برای کسانی طراحی شدهاند که میخواهند مهارتهای موسیقی خود را به سطح بالاتری برسانند. این آکادمی به شما امکان میدهد تا با استفاده از منابع آموزشی کامل و کیفیت بالا، مهارتهای خود را به سطح بالاتری برسانید.
فروشگاه: store.hosseinsabbaghi.com مکانی است برای خرید ادوات موسیقی و تجهیزات لازم برای موسیقی. اینجا میتوانید آلبومهای من را خریداری کنید و به آخرین اخبار من دسترسی پیدا کنید. این فروشگاه به شما امکان میدهد تا با استفاده از منابع آموزشی کامل و کیفیت بالا، مهارتهای خود را به سطح بالاتری برسانید.
اینستاگرام: در صفحه instagram.com/hosseinsabbaghi، من تجربیات و لحظات هنری خود را به اشتراک میگذارم. این صفحه را برای دیدن عکسها و ویدیوهای من دنبال کنید.
روبیکا: rubika.ir/Hossein_Sabbaghi پلتفرمی است که من در آن فیلمهای هنرجویان خود را منتشر میکنم. این پلتفرم به شما امکان میدهد تا با استفاده از منابع آموزشی کامل و کیفیت بالا، مهارتهای خود را به سطح بالاتری برسانید.
هر یک از این پلتفرمها بخشی از دنیای موسیقی من را به نمایش میگذارد و من امیدوارم که شما از تجربهای که از طریق آنها به دست میآورید لذت ببرید.