خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
بخش موبایل و تبلت انجمن، فضایی است برای تبادل اطلاعات و دانش در زمینه‌های مختلف نرم‌افزار و سخت‌افزار تلفن‌های همراه و تبلت‌ها. کاربران می‌توانند سوالات و مشکلات خود را در زمینه سیستم‌عامل‌های مختلف مانند اندروید، آی‌اواس، ویندوز فون و سیمبیان و برندهای مختلف مانند نوکیا، هواوی، سامسونگ، ال‌جی، موتورولا، سونی، اپل، شیائومی، اچ‌تی‌سی، گوگل پیکسل و غیره مطرح کنند.

موضوع: چطوری اینستاگرام رو دی اکتیو و غیر فعال کنم؟

چطوری اینستاگرام رو دی اکتیو و غیر فعال کنم؟ 2 سال 3 ماه قبل #1

• ahmadi_yan
  • ahmadi_yan's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح یک
  • تشکرهای دریافت شده: 2
  • امتياز: 2
سلام با سپاس از مدیران عزیز
چطوری میشه اینستاگرام را غیر فعال کرد ؟ من نمی خوام دلت اکانت بزنم می خوام غیر فعال بشه و همه فکر کنن دلیت اکانت شده
ممنونم
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

چطوری اینستاگرام رو دی اکتیو و غیر فعال کنم؟ 2 سال 3 ماه قبل #2

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
درود فراوان خیلی ممنون که این انجمن را برای مرور انتخاب کردید

در روش زیر اکانت غیر فعال میشه و پاک نمیشه.
مرحله 1: با استفاده از یک مرورگر وب، از Instagram.com دیدن کنید.

اگر قبلاً وارد نشده اید، وارد حساب اینستاگرام خود شوید.

مرحله 2: از منوی سمت چپ، گزینه Profile را انتخاب کنید.

مرحله 3: در بالای صفحه، روی دکمه ویرایش پروفایل کلیک کنید.

مرحله 4: See more in Accounts Center را انتخاب کنید.
مرحله 5: در صفحه Accounts Center، Personal details را انتخاب کنید. سپس مالکیت و کنترل حساب را انتخاب کنید.
مرحله هشتم: اکنون از لیست دلایل ارائه شده دلیلی را برای غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود انتخاب کنید. سپس Continue را انتخاب کنید.

مرحله 9: دکمه Deactivate account را برای تایید غیرفعال شدن اکانت اینستاگرام خود انتخاب کنید.
مرحله 10: مراحل فوق تا زمانی که یک رایانه شخصی، اتصال به اینترنت و یک مرورگر وب داشته باشند، می توانند برای هر کسی کار کنند.

در مرحله 9 دقت کنید که Delete Account را انتخابی نکنید که حساب بطور کامل حذف خواهد شد و امکان بازگشت ندارد

موفق باشید
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.354 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان