خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
در این بخش روش‌ها و تکنیک ها برای گیتار تک‌نواز و دونفره و سه‌گانه آموزش داده می شود.به این مجموعه نگاهی بیندازید ، روش ها و آموزش ها مناسب برای شروع یادگیری گیتار کلاسیک و الکتریک و اکوستیک است .

موضوع: چقدر باید در روز تمرین کنم؟

چقدر باید در روز تمرین کنم؟ 2 سال 2 ماه قبل #1

• David222
  • David222's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح یک
  • تشکرهای دریافت شده: 1
  • امتياز: 0
سلام خیلی برام مهمه بدونم که چقدر باید در روز گیتار تمرین کنم؟ :?: :?: :?: :?: :?:
ممنون
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

چقدر باید در روز تمرین کنم؟ 2 سال 2 ماه قبل #2

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
درود فراوان
میزان تمرین گیتار در روز بستگی به چندین عامل دارد. اولاً، باید در نظر بگیرید که چقدر وقت در روز برای تمرین گیتار در اختیار دارید. اگر شما یک دانش‌آموز یا کسی هستید که برنامه کاری پرباری دارد، ممکن است فقط چند دقیقه در روز برای تمرین گیتار وقت داشته باشید.

دوماً، باید در نظر بگیرید که چقدر از تمرین گیتار لذت می‌برید. برخی از افراد ممکن است ساعت‌ها در روز گیتار بزنند و از آن لذت ببرند، در حالی که برخی دیگر ممکن است پس از چند دقیقه خسته شوند. در نهایت، میزان تمرین گیتار باید چیزی باشد که شما از آن لذت ببرید و به شما احساس خوبی بدهد.

سوماً، باید در نظر بگیرید که چقدر سریع می‌خواهید پیشرفت کنید. اگر هدف شما این است که در مدت کوتاهی به یک سطح بالا برسید، ممکن است نیاز باشد که بیشتر تمرین کنید. اما اگر فقط دوست دارید که گیتار بزنید و از آن لذت ببرید، ممکن است نیازی به تمرین زیاد نباشد.

به طور کلی، پیشنهاد می‌شود که حداقل 30 دقیقه در روز در ابتدا تمرین کنید. سپس، هر چه بیشتر تمرین کنید، بهتر است. اما مهم‌ترین چیز این است که تمرین گیتار باید چیزی باشد که شما از آن لذت ببرید و به شما احساس خوبی بدهد. پس اگر احساس می‌کنید که نیاز به استراحت دارید، حتماً به خودتان استراحت بدهید.

موفق باشید
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.127 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان