خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
شما می توانید در مورد فیلم هایی که می بینید بحث و گفتگو کنید و نکته های تازه ای که از فیلم مورد علاقه تان توجه شما را جلب کرده است را به دوستاران فیلم انتقال داده و اطلاعات کاملی در زمینه فیلم های سینمایی بدست آورید .

موضوع: ? کشف جالب درباره‌ی ترجمه‌ی اشتباه در فیلم «اره» (Saw)

? کشف جالب درباره‌ی ترجمه‌ی اشتباه در فیلم «اره» (Saw) 10 ماه 4 هفته قبل #1

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
سلام دوستان!
امروز یه نکته‌ی جالب کشف کردم که گفتم با شما هم به اشتراک بذارم—شاید برای بعضی‌ها مثل من تازگی داشته باشه.

حتماً شخصیت معروف «جیگساو» (Jigsaw) رو از سری فیلم‌های ترسناک «اره» می‌شناسید. توی خیلی از ترجمه‌های فارسی، اسمش رو «قاتل اره‌مویی» ترجمه کردن. منم همیشه فکر می‌کردم چون ابزار شکنجه‌اش اره‌مویی هست، به همین خاطر بهش می‌گن Jigsaw.

اما واقعیت اینه که Jigsaw در انگلیسی به معنی «پازل» یا «جورچین» هست! ?
در واقع، دلیل اینکه بهش می‌گن Jigsaw اینه که:
- تکه‌ای از پوست قربانی‌هاش رو به شکل قطعه پازل درمیاره.
- و مهم‌تر از اون، کل فلسفه‌ی قتل‌هاش بر پایه‌ی «بازی‌های ذهنی» و «حل پازل» برای نجات خود قربانی‌هاست.

پس ترجمه‌ی درست‌ترش می‌تونه باشه:
? «قاتل پازلی»
? یا حتی «قاتل جورچین»

این اشتباه ترجمه باعث شده خیلی‌ها مفهوم اصلی اسمش رو درک نکنن. به نظرم دونستن این نکته باعث می‌شه فیلم رو با دید عمیق‌تری ببینیم.

شما هم تا حالا به این موضوع دقت کرده بودید؟ یا ترجمه‌های اشتباه دیگه‌ای تو فیلم‌های SAW دیدید که بخواید بهش اشاره کنید؟ ?
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.159 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان