خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
شما می توانید در مورد فیلم هایی که می بینید بحث و گفتگو کنید و نکته های تازه ای که از فیلم مورد علاقه تان توجه شما را جلب کرده است را به دوستاران فیلم انتقال داده و اطلاعات کاملی در زمینه فیلم های سینمایی بدست آورید .

موضوع: نقد و بررسی فیلم «بت من: شوالیه تاریکی بر می خیزد»

نقد و بررسی فیلم «بت من: شوالیه تاریکی بر می خیزد» 11 سال 5 ماه قبل #1

• mina
  • mina's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح سه
  • تشکرهای دریافت شده: 16
  • امتياز: 2
نقد و بررسی فیلم «بت من: شوالیه تاریکی بر می خیزد»

شخصیت ابرقهرمان «بت من» بیش از 70 سال قدمت دارد. این شخصیت که نخستین بار در سال 1939 توسط طراحی به نام باب کین (Bob Kane) و نویسنده ای به نام بیل فینگر (Bill Finger) در مجله ای مصور متولد شده بود، از آن تاریخ بارها در مجله ها و کتاب های کمیک استریپ، رمان های عامه پسند، سریال های تلویزیونی و فیلم های سینمایی مورد استفاده قرار گرفته است.‌
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربران زير تشكر كردند: ali

تصاویر بت من در بازیهای کامپیوتری 11 سال 4 ماه قبل #2

• mina
  • mina's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح سه
تصاویر بت من در بازیهای کامپیوتری
در ادامه می خوام عکس های بت من را قرار بدم - البته کل عکس ها - و فقط مربوط به فیلم شوالیه تاریکی نیست و درباره بازیهای بت من است. چون شوالیه تاریکی موضوع کلی اش بت من است . این عکس ها را قرار دادم تا ببینید.

نمایی کلی از چهره بت من:

این تصویر برای مهمانان مخفی شده است. لطفا برای دیدن آن وارد شوید یا ثبت نام کنید.

این تصویر برای مهمانان مخفی شده است. لطفا برای دیدن آن وارد شوید یا ثبت نام کنید.

تصاویر بت من در بازیهای کامپیوتری 11 سال 4 ماه قبل #3

• mina
  • mina's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح سه
چهره نخست

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.209 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان