خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
در این بخش از انجمن، ما به صدای شما ارزش قائلیم. کاربران گرامی می‌توانند فرصتی را برای ابراز نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود دریافت کنند. این فضایی است که شما می‌توانید تجربیات، ایده‌ها و نگرانی‌های خود را با ما در میان بگذارید. ما به دیدگاه‌های شما احترام می‌گذاریم و به آن‌ها توجه می‌کنیم، زیرا ما معتقدیم که هر یک از شما می‌توانید به بهبود و رشد این انجمن کمک کنید. پس لطفاً نظرات خود را با ما در میان بگذارید و به ما کمک کنید تا بهتر شویم.

موضوع: شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH

شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH 11 سال 10 ماه قبل #1

• MADRESE-HONAR
  • MADRESE-HONAR's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر تازه وارد
  • تشکرهای دریافت شده: 5
  • امتياز: 1

این تصویر برای مهمانان مخفی شده است. لطفا برای دیدن آن وارد شوید یا ثبت نام کنید.

شبکه سه سیما و پخش آهنگ های بیکلام LOVEECH

چندی پیش در شبکه ۳ سیما و در مسابقه مسیر نجات ، که مسابقه ای برای نمایش توان رزمی هلال احمر و گروههای نجات بود موزیک‌های بیکلام LOVEECH نیز در این مسابقه شنیده شد

آهنگهای موفق آلبوم گلوکز که در سال ۲۰۱۰ انتشار یافتند. می‌توان به آهنگ زیبای خطر مرگ و خود آهنگ موفق گلوکز اشاره کرد.

لاویچ هیچ صحبتی‌ درباره این در وب سایت رسمی‌ و شخصی‌ خود به میان نیاورده است

من (مدیر سایت مدرسه هنر) با تحقیق و مطالعه مطلبی در صفحه فیسبوک یکی‌ از هوادارانش به این نتیجه رسیدم که این آهنگ‌ها بدون اجازه پخش شده است و هیچ نامی‌ از وی در میان نیامده ، لاویچ نیز مثل اینکه اصلا دوست ندارد درباره این موضوع حرفی‌ بزند چون می داند حرفش به جایی نخواهد رسید.

ما نیز شاهد این هستیم که صدا و سیمای "IRIB" همیشه در حال پخش بدون اجازه اثار هنرمندان نامدار جهان از جمله میشل ژر و یانی و ... بود است.

من به عنوان یک طرفدار کوچک ، از موسیقی LOVEECH حمایت می کنم و این کار شبکه سه و این مسابقه را یک نوع سرقت هنری و آنان را محکوم دانسته و خواهم دانست.
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.
كاربران زير تشكر كردند: HosseinSabbaghi, ali, modern23, azarakh, hy7

شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH 11 سال 10 ماه قبل #2

• parisa
  • parisa's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح یک
  • تشکرهای دریافت شده: 14
  • امتياز: 0
می خام طوری انتقاد کنم که سازنده سازنده باشه به نکته خوبی اشاره کردی من کاملا با این موافقم دزدی هنر خیلی تکان دهنده و چندش آوره ا.ن هم تو رسانه یی که ادعا زیاد داره
لاویچ کارت خیلی درسته با جان و دل گوش دادن به آهنگ فوق العادت هم صفایی داره
كاربران زير تشكر كردند: HosseinSabbaghi

شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH 11 سال 10 ماه قبل #3

• parisa
  • parisa's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح یک
  • تشکرهای دریافت شده: 14
انتقادمم از این شبکه و لاویچ چون می خوام کامل باشه بعدا میزارم

شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH 11 سال 10 ماه قبل #4

• modern23
  • modern23's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر سطح چهار
  • زندگی خوبه
  • تشکرهای دریافت شده: 52
  • امتياز: 7
شبکه های صدا سیما مالک همه اثار هنری جهانند
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن

شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH 11 سال 9 ماه قبل #5

• hy7
  • hy7's Avatar
  • آفلاین
  • کاربر تازه وارد
  • تشکرهای دریافت شده: 2
modern23 نوشته:
شبکه های صدا سیما مالک همه اثار هنری جهانند
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن

Gol gofty

شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH 10 سال 4 ماه قبل #6

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
MADRESE-HONAR نوشته:

این تصویر برای مهمانان مخفی شده است. لطفا برای دیدن آن وارد شوید یا ثبت نام کنید.

شبکه سه سیما و پخش آهنگ های بیکلام LOVEECH

چندی پیش در شبکه ۳ سیما و در مسابقه مسیر نجات ، که مسابقه ای برای نمایش توان رزمی هلال احمر و گروههای نجات بود موزیک‌های بیکلام LOVEECH نیز در این مسابقه شنیده شد

آهنگهای موفق آلبوم گلوکز که در سال ۲۰۱۰ انتشار یافتند. می‌توان به آهنگ زیبای خطر مرگ و خود آهنگ موفق گلوکز اشاره کرد.

لاویچ هیچ صحبتی‌ درباره این در وب سایت رسمی‌ و شخصی‌ خود به میان نیاورده است

من (مدیر سایت مدرسه هنر) با تحقیق و مطالعه مطلبی در صفحه فیسبوک یکی‌ از هوادارانش به این نتیجه رسیدم که این آهنگ‌ها بدون اجازه پخش شده است و هیچ نامی‌ از وی در میان نیامده ، لاویچ نیز مثل اینکه اصلا دوست ندارد درباره این موضوع حرفی‌ بزند چون می داند حرفش به جایی نخواهد رسید.

ما نیز شاهد این هستیم که صدا و سیمای "IRIB" همیشه در حال پخش بدون اجازه اثار هنرمندان نامدار جهان از جمله میشل ژر و یانی و ... بود است.

من به عنوان یک طرفدار کوچک ، از موسیقی LOVEECH حمایت می کنم و این کار شبکه سه و این مسابقه را یک نوع سرقت هنری و آنان را محکوم دانسته و خواهم دانست.

سلام ./ انتقاد و نظر در خصوص این مورد میزارم به عهده شما عزیزان.
تا الآن حرفی نزدم . ممکنه اسم منو نیاوردن تو برنامه ، ولی مخاطبای TV امروزه خیلی بیشتر در مورد موزیک آشنایی پیدا کردن و خیلی ها هم در اولین قسمت این برنامه با پخش موزیک های بنده سریع اطلاع رسانی کردن بهم. در کل طرفدارای عزیز ، سرقتی صورت نگرفته ! درسته در تیتراژ آهنگساز اسم یک نفر دیگه رو نوشتن ولی برگ برنده دست منه ! جای جاش برسه برگ برنده من پروژه کامله که توی نرم افزار مربوطش باز میشه - همچنین فقط کافیه بپرسم VST پلاگین ها و افکت های این موزیک مثلا چی بوده ؟ اونوقت فقط تنها کسی که می دونه ! خود خود اینجانب هست!
در آخر از همه هواداران تشکر می کنم. :)
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.282 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان