خوش آمديد, مهمان
نام کاربری: پسورد: ذخيره
بخش "معرفی کتاب" در انجمن، فضایی تعاملی برای علاقه‌مندان به کتاب است. در این بخش، کاربران می‌توانند نقد و بررسی کتاب‌هایی که خوانده‌اند را به اشتراک بگذارند. این فضا فرصتی برای تبادل نظر و گفتگو درباره کتاب‌ها فراهم می‌کند.

موضوع: کتاب "ریز عادت‌ها" نوشته استفن گایز

کتاب "ریز عادت‌ها" نوشته استفن گایز 2 سال 2 ماه قبل #1

• HosseinSabbaghi
  • HosseinSabbaghi's Avatar
  • آفلاین
  • مدیر سایت و انجمن
  • آهنگساز و تهیه کننده موسیقی
  • تشکرهای دریافت شده: 114
  • امتياز: 124
درود دوستان

کتابی که می‌خواهم معرفی کنم، کتاب "ریز عادت‌ها" نوشته استفن گایز است. این کتاب در مورد این است که چگونه با ایجاد عادات بسیار کوچک در زندگی‌مان، می‌توانیم به اهداف بزرگ خود برسیم. برای مثال، اگر روزی یک ساعت به یادگیری زبان انگلیسی بپردازیم، تا پایان سال، به اندازه یک دوره کلاس فشرده زبان انگلیسی، زمان صرف کرده‌ایم.

لطفاً توجه داشته باشید که من فقط این کتاب را معرفی می‌کنم و هرگونه مطلبی که در آن آمده، نه تایید و نه رد می‌کنم. این معرفی فقط برای اطلاع دوستان و کاربران انجمن نوشته شده است. هر خواننده باید با توجه به تجربیات و دیدگاه‌های خود، نسبت به محتوای کتاب تصمیم بگیرد. کتاب “ریز عادت‌ها” نوشته استفن گایز به شما نشان می‌دهد که چگونه با ایجاد عادات بسیار کوچک، تغییرات بزرگ در زندگی خود ایجاد کنید. این کتاب به شما کمک می‌کند تا با درک منطق پشت عادت‌ها، راه‌و‌روش برنامه‌ریزی و دستیابی به اهداف خود را یاد بگیرید. این کتاب بر اساس تحقیقات و تجربیات شخصی نویسنده است و راهبردهایی را ارائه می‌دهد که می‌توانید از آنها برای ایجاد ریز عادت‌ها استفاده کنید. این ریز عادت‌ها با گذشت زمان بزرگ می‌شوند و زندگی شما را دگرگون می‌کنند.
✅ از اینکه این انجمن را برای بحث و تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
قوانین انجمن | ثبت نام در انجمن
مدير دسترسي عمومي براي نوشتن را غيرفعال كرده.

🔔 آخرین ارسال های انجمن:

استفاده یا کپی برداری از محتوا، قالب، ایده ها و سایر عناصر مرتبط با این انجمن، چه به صورت الکترونیکی، چاپی، فتوکپی یا هر روش دیگری، ممنوع است. این ممنوعیت شامل استفاده، تکثیر یا انتقال این موارد است. باید توجه داشت که مطالب منتشر شده در این انجمن گفتگو لزوما نظر حسین صباغی نیست و مسؤولیت آن به عهده نویسنده مطلب است.

آموزش تخصصی گیتار در مشهد

زمان ایجاد صفحه: 0.151 ثانیه
👋 خوش آمدید میهمان