شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH

در این بخش از انجمن، ما به صدای شما ارزش قائلیم. کاربران گرامی می‌توانند فرصتی را برای ابراز نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود دریافت کنند. این فضایی است که شما می‌توانید تجربیات، ایده‌ها و نگرانی‌های خود را با ما در میان بگذارید. ما به دیدگاه‌های شما احترام می‌گذاریم و به آن‌ها توجه می‌کنیم، زیرا ما معتقدیم که هر یک از شما می‌توانید به بهبود و رشد این انجمن کمک کنید. پس لطفاً نظرات خود را با ما در میان بگذارید و به ما کمک کنید تا بهتر شویم.
ارسال پست
MADRESE-HONAR
عضو انجمن

پست توسط MADRESE-HONAR »

[align=center][img]http://s5.picofile.com/file/8130735034/123.jpg[/img][/align]

شبکه سه سیما و پخش آهنگ های بیکلام LOVEECH

چندی پیش در شبکه ۳ سیما و در مسابقه مسیر نجات ، که مسابقه ای برای نمایش توان رزمی هلال احمر و گروههای نجات بود موزیک‌های بیکلام LOVEECH نیز در این مسابقه شنیده شد

آهنگهای موفق آلبوم گلوکز که در سال ۲۰۱۰ انتشار یافتند. می‌توان به آهنگ زیبای خطر مرگ و خود آهنگ موفق گلوکز اشاره کرد.

لاویچ هیچ صحبتی‌ درباره این در وب سایت رسمی‌ و شخصی‌ خود به میان نیاورده است

من (مدیر سایت مدرسه هنر) با تحقیق و مطالعه مطلبی در صفحه فیسبوک یکی‌ از هوادارانش به این نتیجه رسیدم که این آهنگ‌ها بدون اجازه پخش شده است و هیچ نامی‌ از وی در میان نیامده ، لاویچ نیز مثل اینکه اصلا دوست ندارد درباره این موضوع حرفی‌ بزند چون می داند حرفش به جایی نخواهد رسید.

ما نیز شاهد این هستیم که صدا و سیمای "IRIB" همیشه در حال پخش بدون اجازه اثار هنرمندان نامدار جهان از جمله میشل ژر و یانی و ... بود است.

من به عنوان یک طرفدار کوچک ، از موسیقی LOVEECH حمایت می کنم و این کار شبکه سه و این مسابقه را یک نوع سرقت هنری و آنان را محکوم دانسته و خواهم دانست.
parisa
کاربر تازه وارد ⭐

پست توسط parisa »

می خام طوری انتقاد کنم که سازنده سازنده باشه به نکته خوبی اشاره کردی من کاملا با این موافقم دزدی هنر خیلی تکان دهنده و چندش آوره ا.ن هم تو رسانه یی که ادعا زیاد داره
لاویچ کارت خیلی درسته با جان و دل گوش دادن به آهنگ فوق العادت هم صفایی داره
parisa
کاربر تازه وارد ⭐

پست توسط parisa »

انتقادمم از این شبکه و لاویچ چون می خوام کامل باشه بعدا میزارم
modern23
کاربر خلاق ⭐⭐⭐

پست توسط modern23 »

شبکه های صدا سیما مالک همه اثار هنری جهانند
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن
hy7
عضو انجمن

پست توسط hy7 »

[quote="modern23" post=730]شبکه های صدا سیما مالک همه اثار هنری جهانند
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن[/quote]

Gol gofty
آواتار کاربر
HosseinSabbaghi
مدیر کل انجمن ♛
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده است: 10 بار
از او تشکر شده است: 39 بار
تماس:

پست توسط HosseinSabbaghi »

[quote="MADRESE-HONAR" post=714][align=center][img]http://s5.picofile.com/file/8130735034/123.jpg[/img][/align]

شبکه سه سیما و پخش آهنگ های بیکلام LOVEECH

چندی پیش در شبکه ۳ سیما و در مسابقه مسیر نجات ، که مسابقه ای برای نمایش توان رزمی هلال احمر و گروههای نجات بود موزیک‌های بیکلام LOVEECH نیز در این مسابقه شنیده شد

آهنگهای موفق آلبوم گلوکز که در سال ۲۰۱۰ انتشار یافتند. می‌توان به آهنگ زیبای خطر مرگ و خود آهنگ موفق گلوکز اشاره کرد.

لاویچ هیچ صحبتی‌ درباره این در وب سایت رسمی‌ و شخصی‌ خود به میان نیاورده است

من (مدیر سایت مدرسه هنر) با تحقیق و مطالعه مطلبی در صفحه فیسبوک یکی‌ از هوادارانش به این نتیجه رسیدم که این آهنگ‌ها بدون اجازه پخش شده است و هیچ نامی‌ از وی در میان نیامده ، لاویچ نیز مثل اینکه اصلا دوست ندارد درباره این موضوع حرفی‌ بزند چون می داند حرفش به جایی نخواهد رسید.

ما نیز شاهد این هستیم که صدا و سیمای "IRIB" همیشه در حال پخش بدون اجازه اثار هنرمندان نامدار جهان از جمله میشل ژر و یانی و ... بود است.

من به عنوان یک طرفدار کوچک ، از موسیقی LOVEECH حمایت می کنم و این کار شبکه سه و این مسابقه را یک نوع سرقت هنری و آنان را محکوم دانسته و خواهم دانست.[/quote]

سلام ./ انتقاد و نظر در خصوص این مورد میزارم به عهده شما عزیزان.
تا الآن حرفی نزدم . ممکنه اسم منو نیاوردن تو برنامه ، ولی مخاطبای TV امروزه خیلی بیشتر در مورد موزیک آشنایی پیدا کردن و خیلی ها هم در اولین قسمت این برنامه با پخش موزیک های بنده سریع اطلاع رسانی کردن بهم. در کل طرفدارای عزیز ، سرقتی صورت نگرفته ! درسته در تیتراژ آهنگساز اسم یک نفر دیگه رو نوشتن ولی برگ برنده دست منه ! جای جاش برسه برگ برنده من پروژه کامله که توی نرم افزار مربوطش باز میشه - همچنین فقط کافیه بپرسم VST پلاگین ها و افکت های این موزیک مثلا چی بوده ؟ اونوقت فقط تنها کسی که می دونه ! خود خود اینجانب هست!
در آخر از همه هواداران تشکر می کنم. :)
✅ از اینکه این انجمن را برای تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
ارسال پست