[align=center][img]http://s5.picofile.com/file/8130735034/123.jpg[/img][/align]
شبکه سه سیما و پخش آهنگ های بیکلام LOVEECH
چندی پیش در شبکه ۳ سیما و در مسابقه مسیر نجات ، که مسابقه ای برای نمایش توان رزمی هلال احمر و گروههای نجات بود موزیکهای بیکلام LOVEECH نیز در این مسابقه شنیده شد
آهنگهای موفق آلبوم گلوکز که در سال ۲۰۱۰ انتشار یافتند. میتوان به آهنگ زیبای خطر مرگ و خود آهنگ موفق گلوکز اشاره کرد.
لاویچ هیچ صحبتی درباره این در وب سایت رسمی و شخصی خود به میان نیاورده است
من (مدیر سایت مدرسه هنر) با تحقیق و مطالعه مطلبی در صفحه فیسبوک یکی از هوادارانش به این نتیجه رسیدم که این آهنگها بدون اجازه پخش شده است و هیچ نامی از وی در میان نیامده ، لاویچ نیز مثل اینکه اصلا دوست ندارد درباره این موضوع حرفی بزند چون می داند حرفش به جایی نخواهد رسید.
ما نیز شاهد این هستیم که صدا و سیمای "IRIB" همیشه در حال پخش بدون اجازه اثار هنرمندان نامدار جهان از جمله میشل ژر و یانی و ... بود است.
من به عنوان یک طرفدار کوچک ، از موسیقی LOVEECH حمایت می کنم و این کار شبکه سه و این مسابقه را یک نوع سرقت هنری و آنان را محکوم دانسته و خواهم دانست.
شبکه سه سیما و پخش موسیقی LOVEECH
-
MADRESE-HONAR
- عضو انجمن
می خام طوری انتقاد کنم که سازنده سازنده باشه به نکته خوبی اشاره کردی من کاملا با این موافقم دزدی هنر خیلی تکان دهنده و چندش آوره ا.ن هم تو رسانه یی که ادعا زیاد داره
لاویچ کارت خیلی درسته با جان و دل گوش دادن به آهنگ فوق العادت هم صفایی داره
لاویچ کارت خیلی درسته با جان و دل گوش دادن به آهنگ فوق العادت هم صفایی داره
شبکه های صدا سیما مالک همه اثار هنری جهانند
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن
[quote="modern23" post=730]شبکه های صدا سیما مالک همه اثار هنری جهانند
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن[/quote]
Gol gofty
وحق اینو دارند همه موزیک های جهان رو استفاده کنن[/quote]
Gol gofty
- HosseinSabbaghi
- مدیر کل انجمن ♛
- محل اقامت: مشهد
- تشکر کرده است: 10 بار
- از او تشکر شده است: 39 بار
- تماس:
[quote="MADRESE-HONAR" post=714][align=center][img]http://s5.picofile.com/file/8130735034/123.jpg[/img][/align]
چندی پیش در شبکه ۳ سیما و در مسابقه مسیر نجات ، که مسابقه ای برای نمایش توان رزمی هلال احمر و گروههای نجات بود موزیکهای بیکلام LOVEECH نیز در این مسابقه شنیده شد
آهنگهای موفق آلبوم گلوکز که در سال ۲۰۱۰ انتشار یافتند. میتوان به آهنگ زیبای خطر مرگ و خود آهنگ موفق گلوکز اشاره کرد.
من (مدیر سایت مدرسه هنر) با تحقیق و مطالعه مطلبی در صفحه فیسبوک یکی از هوادارانش به این نتیجه رسیدم که این آهنگها بدون اجازه پخش شده است و هیچ نامی از وی در میان نیامده ، لاویچ نیز مثل اینکه اصلا دوست ندارد درباره این موضوع حرفی بزند چون می داند حرفش به جایی نخواهد رسید.
ما نیز شاهد این هستیم که صدا و سیمای "IRIB" همیشه در حال پخش بدون اجازه اثار هنرمندان نامدار جهان از جمله میشل ژر و یانی و ... بود است.
من به عنوان یک طرفدار کوچک ، از موسیقی LOVEECH حمایت می کنم و این کار شبکه سه و این مسابقه را یک نوع سرقت هنری و آنان را محکوم دانسته و خواهم دانست.[/quote]
سلام ./ انتقاد و نظر در خصوص این مورد میزارم به عهده شما عزیزان.
تا الآن حرفی نزدم . ممکنه اسم منو نیاوردن تو برنامه ، ولی مخاطبای TV امروزه خیلی بیشتر در مورد موزیک آشنایی پیدا کردن و خیلی ها هم در اولین قسمت این برنامه با پخش موزیک های بنده سریع اطلاع رسانی کردن بهم. در کل طرفدارای عزیز ، سرقتی صورت نگرفته ! درسته در تیتراژ آهنگساز اسم یک نفر دیگه رو نوشتن ولی برگ برنده دست منه ! جای جاش برسه برگ برنده من پروژه کامله که توی نرم افزار مربوطش باز میشه - همچنین فقط کافیه بپرسم VST پلاگین ها و افکت های این موزیک مثلا چی بوده ؟ اونوقت فقط تنها کسی که می دونه ! خود خود اینجانب هست!
در آخر از همه هواداران تشکر می کنم. :)
من به عنوان یک طرفدار کوچک ، از موسیقی LOVEECH حمایت می کنم و این کار شبکه سه و این مسابقه را یک نوع سرقت هنری و آنان را محکوم دانسته و خواهم دانست.[/quote]
سلام ./ انتقاد و نظر در خصوص این مورد میزارم به عهده شما عزیزان.
تا الآن حرفی نزدم . ممکنه اسم منو نیاوردن تو برنامه ، ولی مخاطبای TV امروزه خیلی بیشتر در مورد موزیک آشنایی پیدا کردن و خیلی ها هم در اولین قسمت این برنامه با پخش موزیک های بنده سریع اطلاع رسانی کردن بهم. در کل طرفدارای عزیز ، سرقتی صورت نگرفته ! درسته در تیتراژ آهنگساز اسم یک نفر دیگه رو نوشتن ولی برگ برنده دست منه ! جای جاش برسه برگ برنده من پروژه کامله که توی نرم افزار مربوطش باز میشه - همچنین فقط کافیه بپرسم VST پلاگین ها و افکت های این موزیک مثلا چی بوده ؟ اونوقت فقط تنها کسی که می دونه ! خود خود اینجانب هست!
در آخر از همه هواداران تشکر می کنم. :)