چگونه می توانم ویدیوهای نوازندگی خود را برای حسین صباغی ارسال کنم؟
قوانین انجمن
قبل از ارسال سوال در بخش پشتیبانی انجمن لطفا صفحه پرسش و پاسخ را مطالعه کنید. چنانچه پاسختون را نیافتید بعد از مرور موضوعات این بخش ، موضوع جدید ارسال فرمایید.
آدرس صفحه پرسش و پاسخ: app.php/help/faq
قبل از ارسال سوال در بخش پشتیبانی انجمن لطفا صفحه پرسش و پاسخ را مطالعه کنید. چنانچه پاسختون را نیافتید بعد از مرور موضوعات این بخش ، موضوع جدید ارسال فرمایید.
آدرس صفحه پرسش و پاسخ: app.php/help/faq
سلام، من چند ویدیو از نوازندگی خودم ضبط کرده ام و می خواهم آن ها را برای شما، آقای صباغی، ارسال کنم. لطفا راهنمایی کنید که چگونه می توانم این ویدیو ها را به صورت خصوصی برای شما ارسال کنم. با تشکر.
- HosseinSabbaghi
- مدیر کل انجمن ♛
- محل اقامت: مشهد
- تشکر کرده است: 10 بار
- از او تشکر شده است: 39 بار
- تماس:
درو دفراوان!
من حسین صباغی هستم و خیلی خوشحالم که شما می خواهید ویدیوهای نوازندگی خودتون رو برای من بفرستید. شما می توانید این ویدیوها رو به آدرس ایمیل من ارسال کنید:
یا اگر راحت تر هست، می توانید از فرم “ارتباط با ما” در سایت رسمی من استفاده کنید. اینجاست که می تونید بهش دسترسی پیدا کنید:
https://hosseinsabbaghi.com/fa/contactus
لطفاً توجه داشته باشید که من به دلیل تعداد زیاد پیام ها، ممکن است کمی زمان ببرد تا بتوانم به پیام شما پاسخ دهم. با تشکر از صبر و حمایت شما. منتظر ویدیوهای شما هستم!
من حسین صباغی هستم و خیلی خوشحالم که شما می خواهید ویدیوهای نوازندگی خودتون رو برای من بفرستید. شما می توانید این ویدیوها رو به آدرس ایمیل من ارسال کنید:
کد: انتخاب همه
آدرس ایمیل من: info@hosseinsabbaghi.comیا اگر راحت تر هست، می توانید از فرم “ارتباط با ما” در سایت رسمی من استفاده کنید. اینجاست که می تونید بهش دسترسی پیدا کنید:
https://hosseinsabbaghi.com/fa/contactus
لطفاً توجه داشته باشید که من به دلیل تعداد زیاد پیام ها، ممکن است کمی زمان ببرد تا بتوانم به پیام شما پاسخ دهم. با تشکر از صبر و حمایت شما. منتظر ویدیوهای شما هستم!