درود دوستان
کتابی که میخواهم معرفی کنم، کتاب "ریز عادتها" نوشته استفن گایز است. این کتاب در مورد این است که چگونه با ایجاد عادات بسیار کوچک در زندگیمان، میتوانیم به اهداف بزرگ خود برسیم. برای مثال، اگر روزی یک ساعت به یادگیری زبان انگلیسی بپردازیم، تا پایان سال، به اندازه یک دوره کلاس فشرده زبان انگلیسی، زمان صرف کردهایم.
لطفاً توجه داشته باشید که من فقط این کتاب را معرفی میکنم و هرگونه مطلبی که در آن آمده، نه تایید و نه رد میکنم. این معرفی فقط برای اطلاع دوستان و کاربران انجمن نوشته شده است. هر خواننده باید با توجه به تجربیات و دیدگاههای خود، نسبت به محتوای کتاب تصمیم بگیرد. کتاب “ریز عادتها” نوشته استفن گایز به شما نشان میدهد که چگونه با ایجاد عادات بسیار کوچک، تغییرات بزرگ در زندگی خود ایجاد کنید. این کتاب به شما کمک میکند تا با درک منطق پشت عادتها، راهوروش برنامهریزی و دستیابی به اهداف خود را یاد بگیرید. این کتاب بر اساس تحقیقات و تجربیات شخصی نویسنده است و راهبردهایی را ارائه میدهد که میتوانید از آنها برای ایجاد ریز عادتها استفاده کنید. این ریز عادتها با گذشت زمان بزرگ میشوند و زندگی شما را دگرگون میکنند.
کتاب "ریز عادتها" نوشته استفن گایز
- HosseinSabbaghi
- مدیر کل انجمن ♛
- محل اقامت: مشهد
- تشکر کرده است: 10 بار
- از او تشکر شده است: 39 بار
- تماس: