تلقین (Inception)؛ سفری به اعماق ناخودآگاه یا هزارتوی ذهن کریستوفر نولان؟ 🌀

گفتگو، نقد و بررسی فیلم های سینمایی و به اشتراک‌گذاری نکات و اطلاعات درباره فیلم های مورد علاقه.
قوانین انجمن
⚠️ هشدار اسپویل: هنگام معرفی یا گفتگو درباره فیلم و سریال، احتمال افشای ناخواسته داستان، پایان یا جزئیات مهم وجود دارد؛ لطفاً پیش از مطالعه مطالب این بخش به این نکته توجه کنید.
ارسال پست
آواتار کاربر
11mahnaz
مدیر عمومی انجمن ☑️
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده است: 1 بار
از او تشکر شده است: 26 بار

تلقین (Inception)؛ سفری به اعماق ناخودآگاه یا هزارتوی ذهن کریستوفر نولان؟ 🌀

پست توسط 11mahnaz »

سلام به همه دوستان عزیز انجمن! 👋

امروز می‌خوام درباره فیلمی صحبت کنم که شاید خیلی از ما بارها دیدیمش، اما هر بار که دوباره سراغش می‌ریم، یه نکته جدید توش پیدا می‌کنیم: تلقین (Inception) شاهکار کریستوفر نولان!

این فیلم فقط یک اثر اکشن یا علمی-تخیلی نیست؛ بلکه یک معمای پیچیده است که مرز بین واقعیت و رویا رو کاملاً از بین می‌بره.

چرا «تلقین» هنوز هم بعد از این همه سال دیدنیه؟

۱. مفهوم جسورانه: ایده «سرقت از طریق رویا» شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسه، اما نولان اونقدر با جزئیات و قوانین منطقی (حتی در دنیای خواب) پیش می‌ره که ما رو با خودش همراه می‌کنه.

۲. موسیقی متن (هانس زیمر): نمی‌شه از این فیلم حرف زد و به موسیقی هانس زیمر اشاره نکرد. اون صدای بم و تعلیق‌آمیز موسیقی (خصوصاً قطعه Time)، دقیقاً حس غرق شدن در خواب رو منتقل می‌کنه. (خودم همیشه وقتی دارم روی پروژه‌های موسیقی کار می‌کنم، این ساندترک رو گوش می‌دم!)

۳. پایان‌بندی بحث‌برانگیز: هنوز هم بعد از گذشت بیش از یک دهه، همه ما سر اون سکانس آخر (چرخش فرفره) بحث داریم. واقعاً دام کاب بیدار شد یا هنوز در رویاست؟

سوال من از شما:

شما جزو کدوم دسته هستید؟

الف) اونایی که معتقدن فرفره در نهایت افتاد و کاب به خونه برگشت.
ب) اونایی که معتقدن اون فرفره تا ابد می‌چرخه و همه‌چیز یک توهم بوده.

ج) یا شاید هم معتقدید که «فرفره» اصلا نشانه اصلی واقعیت نبود!

نظر شما چیه؟ به نظرتون این فیلم با وجود پیچیدگی‌های ذهنی‌اش، تونسته احساسات انسانی (مثل دلتنگی برای فرزندان) رو هم خوب منتقل کنه؟
people seen more stupid every day.
ارسال پست

بازگشت به “نقد و بررسی فیلم ها”