بهترین منابع رایگان برای یادگیری پایتون (از صفر تا قهرمانی! 🐍)

بخش معرفی سایت انجمن، فضایی است که به شما اجازه می‌دهد تا وب‌سایت یا وبلاگ خود را معرفی کنید و دیگران را از بروزرسانی‌ها و تغییرات آن آگاه کنید. تمامی سایت‌ها و وبلاگ‌های معرفی شده باید در چارچوب قوانین انجمن باشند. همچنین، تمامی ارسال‌ها در این بخش پس از تایید مدیریت منتشر خواهند شد.
ارسال پست
آواتار کاربر
11mahnaz
مدیر عمومی انجمن ☑️
محل اقامت: مشهد
از او تشکر شده است: 22 بار

بهترین منابع رایگان برای یادگیری پایتون (از صفر تا قهرمانی! 🐍)

پست توسط 11mahnaz »

سلام به همه دوستان عزیز انجمن!

پایتون به خاطر سادگی و کاربردهای گسترده‌اش (از هوش مصنوعی و علم داده گرفته تا توسعه وب)، بهترین انتخاب برای شروع مسیر برنامه‌نویسی است. من چند تا از بهترین منابعی که خودم بررسی کردم و کیفیت آموزشی بالایی دارند رو اینجا لیست کردم تا مسیرتون روشن‌تر بشه:

۱. سایت W3Schools (مبتدی و بسیار سریع)
اگر می‌خواهید خیلی سریع با سینتکس و اصول اولیه آشنا بشید، این سایت بهترین گزینه است.
مزیت: توضیحات کوتاه، تمرین‌های آنلاین که همونجا می‌تونید کد بزنید و خروجی بگیرید.
مناسب برای: کسانی که می‌خواهند «سریع» یاد بگیرند.
لینک سایت: w3schools.com
۲. سایت FreeCodeCamp (پروژه محور و عالی)
این سایت یکی از محبوب‌ترین منابع دنیاست. آن‌ها ویدیوهای بسیار طولانی و جامع (گاهی ۱۰-۱۲ ساعته) دارند که صفر تا صد یک موضوع رو درس می‌دهند.

مزیت: یادگیری در حین ساخت پروژه‌های واقعی.
مناسب برای: کسانی که دوست دارند با ساختن پروژه یاد بگیرند.
لینک سایت: freecodecamp.org
۳. سایت SoloLearn (یادگیری در موبایل)
اگر وقت زیادی ندارید و می‌خواهید در مترو یا زمان‌های مرده یاد بگیرید، اپلیکیشن و سایت سولو‌لرن عالی است.

مزیت: درس‌های کوتاه و کوییزهای تعاملی.
مناسب برای: یادگیری در زمان‌های کوتاه (Gamified Learning).
لینک سایت: sololearn.com
۴. سایت Codecademy (تعاملی)
این سایت محیط کدنویسی آنلاینش فوق‌العاده است. شما مستقیماً در مرورگر کد می‌زنید و خودش بهتون میگه کجای کارتون اشتباهه.

مزیت: محیط کاملاً تعاملی و بدون نیاز به نصب هیچ نرم‌افزاری.
مناسب برای: کسانی که دوست دارند همان لحظه بازخورد بگیرند.
لینک سایت: codecademy.com
چند نکته دوستانه برای شما:

کمال‌گرایی نکنید: لازم نیست همه سایت‌ها رو ببینید. یکی رو انتخاب کنید و تا آخر برید.
تمرین، تمرین، تمرین: برنامه‌نویسی با خواندن یاد گرفته نمی‌شود؛ حتماً باید دست به کد بشید و خطاهاتون رو ببینید.
سوال بپرسید: ما در این انجمن هستیم تا به هم کمک کنیم. اگر جایی گیر کردید، همین‌جا تاپیک بزنید تا با هم حلش کنیم.
شما چه تجربه‌ای دارید؟ تا حالا از سایت دیگه‌ای استفاده کردید که به نظرتون عالی بوده؟ حتماً توی کامنت‌ها معرفی کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند. 👇
people seen more stupid every day.
ارسال پست