مشکل جستجوی phpBB و راه حل آن

بخش نرم افزار و بازی انجمن، فضایی است برای تبادل اطلاعات و دانش در زمینه‌های مختلف نرم‌افزار و بازی کامپیوتری. کاربران می‌توانند سوالات، مشکلات و چالش‌های خود در زمینه برنامه‌نویسی، بازی‌های کامپیوتری، کار با نرم‌افزارهای مختلف، مشکلات کامپیوتر، شبکه و طراحی سایت را مطرح کنند.
ارسال پست
آواتار کاربر
HosseinSabbaghi
مدیر کل انجمن ♛
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده است: 10 بار
از او تشکر شده است: 39 بار
تماس:

مشکل جستجوی phpBB و راه حل آن

پست توسط HosseinSabbaghi »

درود فراوان
متوجه شدم جستجوی انجمن phpBB بعضی از موضوعات را اصلا در نتایج نشان نمی دهد. حتی عنوان یک موضوع جدید که همان روز ایجاد شده بود را دقیقا جستجو کردم، اما هیچ نتیجه ای نداشت.

در تنظیمات جستجو، مرجع جستجو روی phpBB Native Fulltext بود و گزینه فعال سازی بروزرسانی متنی هم روی «بله» قرار داشت. با این حال، جستجو درست کار نمی کرد.

در قسمت ACP > نگهداری > شاخص جستجو، شاخص "phpBB Native Fulltext" فعال بود و حذف آن هم مشکل را برطرف نکرد.

برای تست، مرجع جستجو را از phpBB Native Fulltext به MySQL Fulltext تغییر دادم و برای آن شاخص ایجاد کردم.

بعد از تغییر به MySQL Fulltext، هم موضوعات قدیمی و هم موضوعات جدید در جستجو پیدا شدند. حتی یک موضوع جدید ایجاد کردم و بلافاصله عنوان آن را جستجو کردم که بدون مشکل در نتایج ظاهر شد.

بنابراین در مورد من، مشکل از خود مطالب یا مهاجرت انجمن نبود و به نظر می رسد phpBB Native Fulltext با جستجوی انجمن درست عمل نمی کرد. با تغییر به MySQL Fulltext مشکل جستجو برطرف شد.

در حال حاضر MySQL Fulltext را فعال نگه داشته ام و جستجوی موضوعات جدید نیز به صورت خودکار انجام می شود.
✅ از اینکه این انجمن را برای تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
ارسال پست