Screenshot2026-07-13102827.png
سلام به همه اعضای عزیز و گیمرهای حرفهای و آماتور انجمن! ?
بیایید کمی از دنیای بازیهای سنگین و گرافیکهای خیرهکننده فاصله بگیریم و یک سفر کوتاه به دوران شیرین و پرهیجان گذشته داشته باشیم… دوران بازیهایی که با یک گوشی ساده یا یک کنسول قدیمی، ساعتها ما را غرق در دنیای خودشان میکردند! ✨
یادتان هست چقدر برای گرفتن یک امتیاز بالاتر در Subway Surfers یا Temple Run استرس داشتیم؟ یا چقدر برای گذشتن از یک مرحله در Super Mario تلاش میکردیم؟ ?♂️?
امروز میخواهیم بدانیم: “بازیِ خاطرهانگیزِ شما چیست؟”
? چالش امروز:
از شما میخواهیم در پاسخ به این پست، یکی از این دو مورد را انجام دهید:
1️⃣ نام بازیای که در دوران کودکی یا نوجوانی عاشقش بودید را بنویسید. (همراه با یک جمله کوتاه که چرا آنقدر دوستش داشتید؟ مثلاً: “Subway Surfers چون همیشه میخواستم رکورد دنیا را بزنم!”)
2️⃣ اگر یک اسکرینشات از بازیهای قدیمی خود دارید یا حتی تصویری از آن بازی که برایتان عزیز است، اینجا به اشتراک بگذارید.
? نکته جالب:
بیایید ببینیم کدام بازی، “قهرمانِ خاطرات” انجمن ماست! آیا بازیهای موبایلی محبوبترند یا کنسولهای قدیمی؟
منتظر خواندن خاطرات و دیدن عکسهای شما هستم! بیایید با هم به دوران خوش گذشته سفر کنیم. ?
Screenshot2026-07-13103010.png
نوستالژی گیمینگ: بازیای که هنوز هم در خون شما جاری است! (از Subway Surfers تا Mario)
- 11mahnaz
- مدیر عمومی انجمن ☑️
- محل اقامت: مشهد
- از او تشکر شده است: 22 بار
نوستالژی گیمینگ: بازیای که هنوز هم در خون شما جاری است! (از Subway Surfers تا Mario)
آخرین ویرایش توسط 11mahnaz در دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵, ۱۰:۳۲ ق.ظ، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
people seen more stupid every day.
- HosseinSabbaghi
- مدیر کل انجمن ♛
- محل اقامت: مشهد
- تشکر کرده است: 10 بار
- از او تشکر شده است: 39 بار
- تماس:
سلام .موضوع خیلی جالبی مطرح شد و خواستم تجربهٔ خودم را هم اضافه کنم.من عاشق بازی Super Mario Bros 1 هستم و هنوز هم هر وقت فرصت داشته باشم آن را بازی میکنم. وبازی Stronghold Crusader همیشه برای من جذاب بوده و هنوز هم مثل قدیم سراغش میروم. فضای جنگهای صلیبی، ساخت قلعه و نبرد با لردهای مختلف باعث شده این بازی بعد از سالها همچنان برام هیجان خودش را داشته باشد.اگر شما هم تجربه یا نکتهای دربارهٔ Stronghold Crusader دارید، خوشحال میشوم در ادامهٔ همین بحث بنویسید.