آیابرای اینکه یه گیتاریست خوب باشیم به انگشتای بلند نیاز داریم؟

در این بخش روش‌ها و تکنیک ها برای گیتار تک‌نواز و دونفره و سه‌گانه آموزش داده می شود.به این مجموعه نگاهی بیندازید ، روش ها و آموزش ها مناسب برای شروع یادگیری گیتار کلاسیک و الکتریک و اکوستیک است .
ارسال پست
rozita.ma77
عضو انجمن

پست توسط rozita.ma77 »

سلام آقای صباغی و اعضای محترم انجمن- لحظات خوبی را برای همتون آرزودارم
خیلی دوست دارم برای یک بار هم شده به این سوال بپردازیم و نتیجه بگیریم که آیا واقعا برای اینکه یک گیتاریست خوب باشیم به انگشتان بلند نیاز داریم؟
من راستش بعضی به اصطلاح "معلمان گیتار" را دیدم که ادعا می کنند افرادی که انگشتان کوتاه دارن نمی تونن با گیتاریست هایی که انگشتان بلند دارن رقابت کنند. من حتی یک ذره هم این را باور نمی کنم. با این حال، من می خوام نظر شما را در این مورد بدونم و همچنین که اکثر اعضا انجمن در این مورد چه فکر می کنند؟
با سپاس از انجمن خوب استاد صباغی عزیز
آخرین ویرایش توسط rozita.ma77 در یک‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲, ۷:۵۰ ب.ظ، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
modern23
کاربر خلاق ⭐⭐⭐

پست توسط modern23 »

سلام خوش اومدی ب انجمن
سوال خوبیه من فعلا نظری ندارم و مشتاقم نظر دوستان بدونم :silly:
آواتار کاربر
HosseinSabbaghi
مدیر کل انجمن ♛
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده است: 10 بار
از او تشکر شده است: 39 بار
تماس:

پست توسط HosseinSabbaghi »

درود فراوان
:Mark: سوال شما یک سوال متداول و مهم است.

در حقیقت، انگشتان بلند می‌توانند در اجرای برخی تکنیک‌های گیتار کمک کنند، اما آن‌ تکنیک ها حتماً ضروری نیستند.
بسیاری از گیتاریست‌های معروف و موفق انگشتان کوتاه دارند و باز هم توانسته‌اند به مهارت‌های بالایی در نواختن گیتار برسند. :eguitar:

مهم‌ترین عامل در توانایی نواختن گیتار، تمرین و تکرار است. با تمرین مداوم، شما می‌توانید تکنیک‌هایی را یاد بگیرید که به شما کمک می‌کند بهتر و راحت‌تر گیتار بزنید، حتی اگر انگشتانتان کوتاه باشد.

بنابراین، اگر انگشتان کوتاه دارید و می‌خواهید گیتار بزنید، نگران نباشید! با تمرین و پشتکار، شما هم می‌توانید یک گیتاریست خوب باشید.

موفق باشید :m:w
✅ از اینکه این انجمن را برای تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
ارسال پست