سلام با سپاس از مدیران عزیز
چطوری میشه اینستاگرام را غیر فعال کرد ؟ من نمی خوام دلت اکانت بزنم می خوام غیر فعال بشه و همه فکر کنن دلیت اکانت شده
ممنونم
چطوری اینستاگرام رو دی اکتیو و غیر فعال کنم؟
-
ahmadi_yan
- کاربر تازه وارد ⭐
- HosseinSabbaghi
- مدیر کل انجمن ♛
- محل اقامت: مشهد
- تشکر کرده است: 10 بار
- از او تشکر شده است: 39 بار
- تماس:
چطوری اینستاگرام رو دی اکتیو و غیر فعال کنم؟
درود فراوان خیلی ممنون که این انجمن را برای مرور انتخاب کردید
در روش زیر اکانت غیر فعال میشه و پاک نمیشه.
مرحله 1: با استفاده از یک مرورگر وب، از Instagram.com دیدن کنید.
اگر قبلاً وارد نشده اید، وارد حساب اینستاگرام خود شوید.
مرحله 2: از منوی سمت چپ، گزینه Profile را انتخاب کنید.
مرحله 3: در بالای صفحه، روی دکمه ویرایش پروفایل کلیک کنید.
مرحله 4: See more in Accounts Center را انتخاب کنید.
مرحله 5: در صفحه Accounts Center، Personal details را انتخاب کنید. سپس مالکیت و کنترل حساب را انتخاب کنید.
مرحله هشتم: اکنون از لیست دلایل ارائه شده دلیلی را برای غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود انتخاب کنید. سپس Continue را انتخاب کنید.
مرحله 9: دکمه Deactivate account را برای تایید غیرفعال شدن اکانت اینستاگرام خود انتخاب کنید.
مرحله 10: مراحل فوق تا زمانی که یک رایانه شخصی، اتصال به اینترنت و یک مرورگر وب داشته باشند، می توانند برای هر کسی کار کنند.
در مرحله 9 دقت کنید که Delete Account را انتخابی نکنید که حساب بطور کامل حذف خواهد شد و امکان بازگشت ندارد
موفق باشید
در روش زیر اکانت غیر فعال میشه و پاک نمیشه.
مرحله 1: با استفاده از یک مرورگر وب، از Instagram.com دیدن کنید.
اگر قبلاً وارد نشده اید، وارد حساب اینستاگرام خود شوید.
مرحله 2: از منوی سمت چپ، گزینه Profile را انتخاب کنید.
مرحله 3: در بالای صفحه، روی دکمه ویرایش پروفایل کلیک کنید.
مرحله 4: See more in Accounts Center را انتخاب کنید.
مرحله 5: در صفحه Accounts Center، Personal details را انتخاب کنید. سپس مالکیت و کنترل حساب را انتخاب کنید.
مرحله هشتم: اکنون از لیست دلایل ارائه شده دلیلی را برای غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود انتخاب کنید. سپس Continue را انتخاب کنید.
مرحله 9: دکمه Deactivate account را برای تایید غیرفعال شدن اکانت اینستاگرام خود انتخاب کنید.
مرحله 10: مراحل فوق تا زمانی که یک رایانه شخصی، اتصال به اینترنت و یک مرورگر وب داشته باشند، می توانند برای هر کسی کار کنند.
در مرحله 9 دقت کنید که Delete Account را انتخابی نکنید که حساب بطور کامل حذف خواهد شد و امکان بازگشت ندارد
موفق باشید