چرا بازی های قدیمی هنوز بیشتر حال میدن؟ 🎮

بخش نرم افزار و بازی انجمن، فضایی است برای تبادل اطلاعات و دانش در زمینه‌های مختلف نرم‌افزار و بازی کامپیوتری. کاربران می‌توانند سوالات، مشکلات و چالش‌های خود در زمینه برنامه‌نویسی، بازی‌های کامپیوتری، کار با نرم‌افزارهای مختلف، مشکلات کامپیوتر، شبکه و طراحی سایت را مطرح کنند.
ارسال پست
آواتار کاربر
HosseinSabbaghi
مدیر کل انجمن ♛
محل اقامت: مشهد
تشکر کرده است: 10 بار
از او تشکر شده است: 39 بار
تماس:

چرا بازی های قدیمی هنوز بیشتر حال میدن؟ 🎮

پست توسط HosseinSabbaghi »

درود رفقا

تا حالا صد بار سیو بازی قلعه ۱ (Stronghold) رو پاک کردم و دوباره از اول بازی کردم! 😂

ولی آخه چرا؟! کل دیالوگ های رت، استیک، ولف و همه این ارازل رو از حفظم! 🤣
برده داری می کنم، گاوداری هم دارم، نونوایی هام هم صفی نیستن؛ خیلی شیک، خود نانوا نون رو میاره میذاره تو انبار غذا! 😂

پارک می سازم، یارانه میدم، گاهی هم مالیات می گیرم...
در کل یک کشور کوچک رو بهتر از بعضی دولت ها اداره می کنم! 😎🏰

اما سوال اصلی اینه: چرا بازی های جدید دیگه اون حال قدیم رو نمی دن؟

مثلا یک دست Counter-Strike مرحله ازتک2 با یه نم بارون، یه حال و هوایی داره که خیلی از بازی های اندرویدی نمی تونن بهم بدن. البته Clash of Clans هم که این تخمه سگ ما رو بدجوری معتاد کرده! 😂

Counter-Strike 1.6 و بمب گذاری و خنثی سازی هم خودش عالمی داشت. مخصوصا وقتی صدای تایمر بمب درمی اومد و همه دنبال خنثی کردنش بودن! خخخ 😄

حالا تصور کنید اگر می شد سربازهای قلعه رو با تجهیزات کانتر قاطی کنیم! 😂

رت و ولف رو محاصره کنیم، کماندارها رو بفرستیم جلو، یکی هم از پشت دیوار با AWP وایسه و منتظر باشه! 🤣🏹

آخرش هم ولف از بالای قلعه داد بزنه:

«اوکی! لتس گو!» 😂

واقعا بعضی بازی های قدیمی با گرافیک ساده تر، بیشتر از صد تا بازی پرزرق و برق امروزی آدم رو سرگرم می کردن.

شاید مشکل از بازی ها نیست...

مشکل اینه که ما بزرگ شدیم! 😄🎮

موفق باشید
✅ از اینکه این انجمن را برای تبادل نظر انتخاب کرده‌اید، سپاسگزارم. / حسین صباغی
ارسال پست